Mijn naam is Gaby van Erp, ik ben getrouwd en heb twee kinderen en ben Davis® counselor van beroep.

contactgegevens van praktijk Opgebloeid

Toen mijn zoon moeilijk meekwam op school zijn wij gaan zoeken naar een mogelijkheid.

Omdat hij een beelddenker is kwamen we uit bij de Davis® methode.

Dit had zo’n positief effect dat ik interesse had om de opleiding tot Davis® counselor te gaan volgen. En toen bleek dat ikzelf ook voornamelijk in beelden denk, viel er veel op zijn plek. Door de Davis® counseling heeft mijn zoon zichzelf leren kennen en kan hij zich redden in voor hem moeilijke situaties. Door het begrip dat school en wij thuis hebben geeft het hem de rust en het vertrouwen dat het goed komt.

Nu ben ik een gecertificeerd Davis® counselor en heb een praktijk aan huis. Ik help hier kinderen en volwassenen om hun talent te (her)ontdekken en in te zetten voor al hun ‘problemen’.

Volg je dromen

Herken je jezelf of je kind in wat er hier op mijn site staat beschreven? Bel of mail me dan! Er is een oplossing!

Praktijk Opgebloeid

Papiermaker 18

5283 ZS Boxtel

k.v.k: 65121139

Neem contact op met praktijk Opgebloeid:

Tel: 06-41831837

e-mail: info@opgebloeid.nl

Samen plannen we een gesprek en kijken we waar jezelf of je kind tegenaan loopt. Daarna maak je een doel voor de counseling en los je zelf je leer- of leefproblemen op!

privacyverklaring Opgebloeid

Links:

website van daviscounselors

Neem contact op met praktijk Opgebloeid

Beroepsmatige dienstverlening aangeduid als Davis®, Davis® dyslexia correction, Davis® Symbol Mastery en Davis® Oriëntation Counseling mag uitsluitend verleend worden door mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn door de Davis Dyslexia Association International.